tisdag, mars 28, 2006

San José och San Francisco

Har varit och besökt GDC i San José i veckan. Det var en riktigt käck resa som innehöll bland annat en resa i hummerlimousine, ett besök på en jätteäkta italiensk restaurang och ett café som hette Chez Croissant.
USA är ett fantastiskt land där folk har produkter som inte går av för hackor. På GDC provsatt jag en bad ass-gamingstol med integrerat 5.1-ljud och skakningar baserade på alla ljudfrekvenser under 100hz. Förstår inte att jag klarar mig utan en sådan.
Där fanns även en 3dmus som till min stora besvikelse ägde den Laser Mouse 6000 jag köpte där. Namnet Laser Mouse 6000 antyder ju annars ganska mycket att det är den optimala musen.
Jag har även lyckats ta lite bilder från United Airlines "Sky Mall"-katalog. Där kan man köpa de mest besynnerliga grejerna. Jag har valt att ha med ett par mossrensarskor, en mullvadsjägare och slutligen en pet-stroller som verkar vara ett sätt att gå ut med hunden utan att hunden faktiskt går själv. Det kommer nog mer bilder från den katalogen framöver då den är smockad med grejer som man inte kan leva utan.


söndag, mars 19, 2006

Matupplevelse utöver det vanliga


Jag hamnade under konstiga omständigheter i Vancouver. Vi åt på en mongolisk restaurang där man kunde välja på ett gäng olika galna såser. Det smakade riktigt gott faktiskt.

söndag, mars 05, 2006

Hereford Beefstouw på rätt plats


Var och åt på Hereford Beefstouw i fredags. Konstaterade att det ligger på "heligkorsgatan" i Kolding. Intalar mig att det är ett heligt kors de pratar om för kossor verkar ju inte direkt vara heliga där.
Maten var smaskig i alla fall.